junioritartasesti556Ieri, în etapa a 2-a a Cupei Bucureştiului, „Vulturii” lui Marius Stănică au întâlnit, pe stadionul Rocar, pe Real Stars Bucureşti, Intră să vezi rezultatul şi amănunte de la meci! Succes puștilor de la Școala de Fotbal ”Nicolae Grigore”, din Tărtășești! 

 

Şcoala de Fotbal „Nicolae Grigore” Tărtăşeşti - Real Stras Bucureşti 1-0. A marcat: Marco Alexandru. A fost meciul din etapa a 2-a a Cupei Bucureştiului, la U11 (n.2007), competiţie care se desfăşoară pe stadionul Rocar, în organizarea AMF Bucureşti. Marius Stănică a început cu: Teo Vulpe, Sorin Popa, Mario Stanică, Nicuşor Şovar, George Vasiliu, Tiberiu Toma, Robert Dorobantu, Constantin Marian, Marco Alexandru. Au mai jucat: Mirel Grigore Mirel, Petre Naie, Darius Cubeica, Nicolas Mînzu, Alexandru Tudorache, Mario Grigore şi Roby Nedea. Sâmbătă, de la ora 10,10 - stadion Rocar, în etapa a 3-a, “Vulturii” întâlnesc FCSB.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii