junioriitartasesti1009Duminică, pe stadionul Rocar din capitală, a debutat Cupa Bucureştiului la U11 (n.2007) - competiţie organizată de AMF Bucureşti şi la care participă şi „vulturii” de la Tărtăşeşti. Succes, copii, în sezonul ce tocmai a început pentru voi! 

 

În prima etapă a Cupei Bucureştiului la U11 (copii născuţi în 2007 şi mai mici) - competiţie organizată de Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti, Şcoala de Fotbal „Nicolae Grigore” Tărtăşeşti (antrenor Marius Stănică) a fost învinsă cu scorul de 3-0, de către Inizio Bucureşti. Astăzi, în cadrul etapei a 2-a, pe acelaşi stadion, „vulturii” de la Tărtăşeşti vor da piept cu Real Stars: „Sperăm ca mâine (n.r. - astăzi) să facem un meci bun şi să câştigăm, mai ales că voi avea toţi copiii la dispoziţie”, ne-a declarat Marius Stănică. În etapa a 3-a, sâmbătă, stadion Rocar: FCSB vs Tărtăşeşti.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii