spanu167Încă un debut fericit pentru un fotbalist dâmboviţean, fie el şi la juniori! Sâmbătă, în prima etapă a Campionatului Naţional al juniorilor, una dintre speranţele fotbalului dâmboviţean a debutat cu patru goluri, pentru Dinamo! Succes, pe viitor!

 

Dinamo Bucureşti 1948 - Pro Team Bucureşti (U17) 14-0! Patru dintre goluri au fost marcate de Andrei Spînu (n.2002), nimeni altul decât fiul lui Florin Spînu - conducătorului echipei Luceafărul Bolovani! De menţionat că Andrei a intrat în teren din postură de... rezervă, reuşind să înscrie de patru ori! Să mai notăm că Andrei, crescut la GSA Nucet, de către Marius Rotaru, a fost luat în pregătiri la Dinamo U19, de Mihai Dobre, dar pentru început a fost „aruncat” în teren la U17 (antrenor Sorin Bucuroaia). Felicitări, Andrei şi te vrem... „câine rău”!

Foto (facebook): Andrei Spînu

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii