taratasesti1778Deocamdată, nu ştim dacă Şcoala de Fotbal Nicolae Grigore Tărtăşeşti se va înscrie în campionatul judeţean la U11 - respectiv juniori E, dar cu certitudine participă la „Cupa Bucureştiului”, competiţie organizată de AMFB!

 

Am scris de fiecare dată despre rezultatele puştilor de la Şcoala de Fotbal Nicolae Grigore de la Tărtăşeşti şi trebuie să precizăm că o vom face şi de aici înainte, dar fără a... neglija un aspect: este recomandat să te întreci şi cu „ai tăi”. Efortul micilor fotbalişti nu trebuie trecut prin... sita prejudecăţilor, dar credem că bine ar fi ca măcar o grupă să fie înscrisă în campionatul dâmboviţean. Ar fi o contribuţie la bunul mers al fotbalului dâmboviţean, pentru că înainte de orice copii din Tărtăşeşti ar trebui să-şi încerce şansele cu... Chindia, Kinder, CSŞ, Urban Titu sau chiar cu Fortis Valea Lungă şi Olimpia Picior de Munte! Revenind la subiect, să notăm faptul că puştii lui Marius Stanică - de la Şcoala de Fotbal Nicolae Grigore, vor evolua în Cupa Bucureştiului - până la urmă un... campionat la care participă FCSB, Concordia Chiajna, Metaloglobus Bucureşti, Inizio Bucureşti, Capital Sport Bucureşti, FC Voluntari, Real Crângaşi, Calcio Bucureşti, Şcoala de Fotbal Dan Chilom Bucureşti, Inter Duminică Piteşti, Sparta Bucureşti, Inter Galaxy Bucureşti şi FC Juniorul Bucureşti.

Iată primele 3 meciuri ale puştilor de la Tărtăşeşti:

Sâmbătă, 11 august: Inizio Bucureşti - Tărtăşeşti
Marţi, 14 august: Real Crângaşi - Tărtăşeşti
Sâmbătă, 18 august: FCSB - Tărtăşeşti

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii