meci92visinajuniori1Atunci când a fost cazul, i-am ”taxat” pe cei de la AJF, pentru greșelile lor. Astăzi, acordăm o mare ”BILĂ NEAGRĂ” echipelor de fotbal din Onoare! Știți câte formații de Liga a 5-a și-au anunțat până acum intenția de a înscrie echipe în campionatul Juniorilor A1? Una singură! Și ar mai fi două… în discuții… Rușinos! Așa că… domnilor, nu mai dați vina doar pe AJF! Prin nepăsarea de care dați dovadă, contribuiți la distrugerea fotbalului dâmbovițean!

 

Pe 10 august se încheie perioada de înscriere pentru campionatul juniorilor A1, o competiție ”open”, care va lua locul întrecerii juvenile de la Liga a 5-a. Așadar, orice echipă, fie că e de liga a 5-a sau a 6-a, ar putea să se inscrie în această competiție pentru juniori. Ei bine, cu două săptămâni și câteva zile înainte de termenul limită, situația este îngrijorătoare, ca să nu spunem dezastruoasă! Ionel Pitaru, președintele Comisiei pentru Copii și Juniori, din cadrul AJF Dâmbovița, ne-a declarat că până acum doar o singură echipă și-a manifestat, ferm, interesul de a participa la această competiție. Și ar mai fi două grupări care ar… vrea…

Este îngrijorător, domnilor! Fie că sunteți primari, consilieri locali, conducători de echipe, delegați sau sponsori… Nu se poate ca din mai bine de 70 de formații, câte sunt la Onoare și Promoție, doar una singură să își îndrepte atenția asupra juniorilor! Culmea, nici măcar echipele campioane, din Onoare, nu s-au … înghesuit să se înscrie! Domnilor, nu lăsați fotbalul să moară! Nu contribuiți la dispariția lui! Nu fiți răspunzători pentru dezastrul din fotbalul pentru copii!

În altă ordine de idei, cei care doresc să pună umărul la încurajarea fotbalului pentru copii, pot obține mai multe informații despre competiția juniorilor A1, de la la preşedintele comisiei, Ion Pitaru - telefon 0722.591.180.

IMPORTANT: Campionatul ar putea să se desfășoare în orice zi a săptămânii, la orice oră! Mai mult, etapele ar putea defalcate, pe mai multe zile! Așa că nimeni nu poate avea nicio scuză!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii