meci001caragialejuniori1După desfiinţarea competiţiei juvenile la Liga a 5-a, Comisia pentru Copii şi Juniori - AJF Dâmboviţa organizează un campionat judeţean open pentru juniori A1! Data limită pentru înscrierea echipelor se apropie! Așa că cei interesați trebuie să se înscrie!

 

Comisia pentru Copii şi Juniori organizează un campionat judeţean open pentru juniorii A1. Se pot înscrie orice asociaţii şi cluburi din judeţul Dâmboviţa, până la data de 10 august - la preşedintele comisiei, Ion Pitaru - telefon 0722.591.180.

Să mai notăm că în campionatul judeţean al Juniorilor C, care va debuta pe 25 august, s-a înscris şi a 12-a echipă - FC Pucioasa, repartizată în grupa A, care avea doar 5 echipe. Reamintim că de la 13 echipe în sus, judeţul poate califica pentru faza zonală primele 3 clasate! În situaţia de faţă, pentru faza următoare se califică doar primele două clasate!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii