junioriDflacara12Nu o spunem noi, ci părinţii micilor “lupi galbeni”, din Moreni, care cred că “nea Mircea” este cel mai bun antrenor pentru puştii care visează să îi calce pe urmele lui Andrei Ivan.

Mircea Petrescu este unul dintre cei mai titrati antrenori din fotbalul morenar. In prezent, se ocupa de grupele C,D, F si G ale Flacarei. Zilele trecute, am avut ocazia de a sta de vorba atat cu cativa dintre cei mai mici fotbalisti, dar si cu parintii lor. Pustii ne-au spus ca Mircea Petrescu este in primul rand un bun prieten, un al doilea parinte si un om de la care invata cum sa se descurce in teren si in afara lui... In acelasi timp, parintii tinerilor fotbalisti ne-au marturisit ca Mircea Petrescu este un antrenor, citam, de toata isprava.

Ne bucuram ca judetul Dambovita are antrenori precum Mircea Petrescu, Cosmin Tobosaru, Valentin Marian si lista poate continua! Felicitari, domnilor antrenori!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii