meci001fortischindiaAseară, pe terenul special amenajat pentru juniorii D şi E, la Ogrea, grupa 2006 de la Fortis Valea Lungă, a avut un adversar de elită - Chindia Târgovişte. Felicitări ambelor echipe, pentru dăruire şi pasiunea pentru fotbal!

Sigur, scorul contează mai puţin, mai ales că între cele două echipe este, deocamdată, o diferenţă clară, dar important este că lucrurile se mişcă, iar copii lui Romeo Manica prind curaj. Până la urma, Chindia - pregătită de Ionuţ Iugulescu - s-a impus cu 9-3, jocul puştilor de sub Turn fiind unul mai omogen, mai agresiv - în sensul bun al cuvântului şi de ce nu, mai pe poartă, din păcate lăsată cam... deschisă! Oricum, faptul că Fortis a înscris două echipe în campionatul judeţean al juniorilor, beneficiind de teren adecvat şi instalaţii anexe - vestiare şi duşuri, este mai mult decât excelent pentru un club din mediul rural. Încet - încet, Fortis prinde... puteri şi nu va trece mult când va pune şi probleme adversarilor, pentru că trebuie să recunoaştem că începutul va fi greu. Important este ca puştii să nu uite că într-o zi va ieşi... soarele şi pe uliţa lor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii