kinderdanone2Campioana merge să-şi apere titlul! Kinder Târgovişte s-a înscris, deja, la ediţia a 2-a a Memorialul Costică Moldoveanu, care se va desfăşura la Ploieşti, pe terenurile de la „Kiru Sport”

Ediţia a 2-a a Memorialului Costică Moldoveanu, organizat de Petrolul Ploieşti, pe terenurile de la Baza „Kiru Sport”, din vecinătatea Sălii Olimpia, se va desfăşura între 5-7 septembrie. Kinder Târgovişte (antrenor Valentin Marian) - campioana primei ediţii, la categoria 2006 s-a înscris deja în competiţie, cu gândul de a-şi apăra titlul cucerit. Reamintim că în finala ediţiei 2016, Kinder Târgovişte a învins pe CSM Focşani cu 2-1 (0-0) după loviturile de departajare * Până acum, la U11 - n.2006, s-au înscris, alături de Kinder - Şcoala de Fotbal Daniel Chiriţă Ploieşti, CS Petrolul 95 Ploieşti, FC Petrolul Ploieşti, CSM Ploieşti, Academika Ploieşti, Tineretul Laloşu (VL), Young Steaua Alexandria şi Unirea Dobroieşti.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii