campionidolphinSucces pentru pustii de la Kinder Targoviste! Un loc 1 si unul 2, la capatul unui turneu in care targovistenii au facut spectacol! Felicitari celor doi antrenori, Valentin Marian si Cosmin Tobosaru, pentru tot ce au realizat, pana acum!



De la ora 12:00, la categoria 2006 s-au intalnit Kinder Targoviste (antrenor Valentin Marian) si Academia Hagi. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 1-1. S-a trecut la loviturile de departajare si - din nefericire - cei de la Academia Hagi s-au impus cu 2-1. Oricum, locul doi este un rezultat cat se poate de bun! Cu atat mai mult cu cat jocul a fost decis la loteria loviturilor de departajare!

Felicitari, copii!

 

La categoria 2007, in finala au ajuns pustii de la Kinder Targoviste (antrenor Cosmin Tobosaru) si cei de la New Stars Bucuresti. Si aici a fost nevoie de loteria loviturilor de departajare, dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost 3-3. Dupa lovituri s-au impus dambovitenii, cu 3-2!

Felicitari, copii!

 

Foto: facebook

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii