dolphincup21Asa cum am mai spus-o, Kinder Targoviste uimeste lumea fotbalului, cu evolutiile bune, la unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal, pentru copii: Dolphin Cup! Pustii de la 2006, pregatiti de Valentin Marian, dar si cei de la 2007, antrenati de Cosmin Tobosaru au facut senzatie, in semifinale! 



Kinder Targoviste - New Stars Bucuresti 2-0, la categoria 2006 si Zimbru Chisinau - Kinder Targoviste 3-3, 5-6 dupa loviturile de departajare, la categoria 2007! Sunt rezultatele obtinute astazi, in semifinale, de pustii pregatiti de Valentin Marian, respectiv Cosmin Tobosaru, la Dolphin Cup, turneu organizat la Ovidiu, de Academia Hagi. Asadar, targovistenii vor juca maine, cu trofeele pe masa, la ambele categorii de varsta!

In cursul diminetii de maine vom reveni cu informatii despre ora si adversarele celor doua trupe, in ultimul act!

Felicitari, Valentin Marian! Felicitari, Cosmin Tobosaru! Felicitari, copii! Suntem mandri de voi si va tinem pumnii stransi, maine! 

Foto: fcviitorul.ro

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii