kinder2005in2017Spuneam, ieri, ca pentru a se califica din grupe, Kinder avea nevoie de o victorie... Ei bine, victoria a venit, 7-1 cu Prosport, dar a urmat apoi o infrangere, la trei goluri diferenta si Kinder a trebuit sa lupte doar pentru locul 5!

7-1 cu Prosport si Kinder, trupa lui Marian Valentin facea noua puncte. In ultimul meci, cel cu Voluntari, targovistenii puteau chiar sa piarda, dar nu la o diferenta mare… Totusi, presiunea si-a spus cuvantul: au incasat trei goluri… Si cum s-a ajung in stituatia ca trei echipe sa aiba acelasi numar de puncte (Voluntari, Cautis si Kinder), s-a trecut la jocul rezultatelor:

Kinder – Cautis 2-1
Voluntari – Kinder 3-0
Voluntari – Cautis 1-3

Kinder, desi cu 9 puncte, a terminat pe locul 3 in grupa si a luptat pentru locul 5, cu Petrosport. S-au impus targovistenii, cu 2-0.

Asadar, la finele competitiei, micii fotbalisti de la Kinder au terminat pe 5. Un rezultat bun, mai ales ca elevii lui Valentin Marian au dat tot ce au avut mai bun. Felicitari si mult succes, pe viitor!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii