popadiuc2022Dambovitapenet, Superliga / Într-o intervenție la GSP Live, fotbalistul momentului în Liga I, Doru Popadiuc, de la Chindia Târgoviște, a vorbit despre schimbările din vestiar petrecute odată cu venirea lui Toni Petrea și despre seria de excepție reușită în ultimele șapte etape. "Este disciplină. Era și înainte, însă Mister a venit cu niște idei foarte clare. Fiecare știe ce are de făcut. Tactic, lucrăm pe compartimente. Nu a introdus ceva nou, un ingredient miraculos. Păstrează un echilibru, e și apropiat într-un mod foarte plăcut, dar e și distant.”



”Cred că a încercat să ne ridice un pic standardele. Noi ne mulțumeam înainte cu un punct cu Rapid, însă Mister a venit și ne-a spus că trebuie să jucăm la victorie indiferent de adversar. Aveam un lot bun, dar ne mulțumeam cu puțin. După o victorie o lăsam puțin mai moale, nu ne mai concentram", a vorbit Popadiuc, autorul unui hattrick în meciul cu FC Voluntari (3-0).

Mijlocașul ofensiv al târgoviștenilor a înscris de șapte ori în acest sezon.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii