cfrchindia2021augustDambovitapenet, Superliga / Ultimele meciuri din acest an vor fi de foc pentru Chindia Târgoviște. Echipa lui Toni Petrea, într-o formă de invidiat, urmează să joace cu CFR Cluj, FCSB și U Craiova, cu ultima de două ori în trei săptămâni. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat astăzi programul etapei a 19-a a campionatului, una în care Chindia va juca în Gruia, contra campioanei CFR Cluj.



Meciul este programat duminică, 4 decembrie, de la ora 15.30. Până la confruntarea cu Dan Petrescu, Chindia va juca marți, 29 noiembrie, restanța cu Universitatea Craiova, din etapa a șasea. Aproape de jumătatea lunii viitoare, Chindia va întâlni FCSB, cel mai probabil tot la Ploiești, chit că în ultimele săptămâni s-a tot vehiculat varianta inaugurării stadionului Eugen Popescu cu ocazia acestui meci. În sfârșit, ultimul meci oficial din acest an pentru dâmbovițeni este în deplasare cu U Craiova, în jur de 17/19 decembrie.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii