fienistrajerii2021aug 1Dambovitapenet, Liga 4 / Începe un nou sezon! Care vor fi favoritele? Probabil că lupta pentru titlul județean și dreptul de a accede la barajul pentru promovare se va da în patru – Roberto Ziduri, Străjerii, Urban Ttu și Recolta Gura Șuți. Deocamdată, dar cine știe de ce surprize vom mai avea parte! Să trecem la obișnuitele noastre comentarii – meci cu meci... Înainte de toate, să vedem programul complet al etapei, cu mențiunea că în deschidere se joacă meciurile de juniori.




Etapa 1, sâmbătă 20 august, ora 11,00
Gloria Bucșani – Viitorul Voinești
Roberto Ziduri – Unirea Ungureni
CSM Fieni – Voința Crețu
Recolta Gura Șuții – Unirea Bucșani
Bradul Moroeni – Urban Titu
FC Potlogi – St.Roșu Colacu
Străjerii Răzvad – Flacăra Șuța Seacă
FC Brezoaele – ACS Burduca


Gloria Bucșani – Viitorul Voinești
Nou promovată în Liga a 4-a, va încerca să facă spectacol la prima apariție, dar să nu omitem faptul că oaspeții s-au întărit serios în vară, iar în meciurile de pregtire n-au arătat rău! Ba mai mult, într-un amical pe terenul Gloriei, Viitorul s-a impus cu 5-3, ceea ce ne face să credem că și de această dată vom avea parte de ceva goluri. Deci X2&3+ goluri în meci.

Roberto Ziduri – Unirea Ungureni
Pare să fie unul dintre meciurile cele mai echlibrate ale rundei. Dar, indiferent de ambiția oaspeților, noi vedem echipa gazdă plecând cu prima șansă. Totuși 1 PSF ni se pare cea mai bună alegere. Cel puțin pentru siguranță...

CSM Fieni – Voința Crețu
Dacă nu ne înșelăm, în sezonul trecut oaspeții le-au făcut ”părul creț” muntenilor, chiar sub Leaota! Răsfoind arhiva găsim un 1-1... Să se repete surpriza și de data asta? Pentru siguranță să zicem 1X!

Recolta Gura Șuții – Unirea Bucșani
În sezonul trecut, Gura Șuții ”a strâns toată recolta”: 5-1 acasă și 3-0 în deplasare. Credem că și sâmbătă gazdel se vor impune destul de lejer. Așa că mergem pe solist 1.

Bradul Moroeni – Urban Titu
Un meci dfe tradiție în fotbalul dâmbovițean, mai ales că ceva decenii în urmă – Electrica Titu urca la Moroeni cu pretenții la puncte, fiind una dintre candidatele la titlu. Credem că și de data aceasta oaspeții vor veni cu aceleași pretenții și nu vor pleca cu mâna goală: deci X2!

FC Potlogi – St.Roșu Colacu
Un meci în care elanul promovării va conta enorm! Indiferent de ligă ”noile venite” vor să impresioneze la start, ceea ce multe reușesc. Ei bine, se pare că și la Potlogi gazdele au prima șansă: 1 PSF. Dar vom avea și goluri multe!

Străjerii Răzvad – Flacăra Șuța Seacă
Nu știm mai nimic despre ce pregătesc străjerii la Răzvad, dar bănuim că ”atmosfera” din sânul echipei este cam aceeași. Ca de altfel și ”pretențiile”! La Șuța Seacă lucrurile par să meargă bine, dar ne vom convinge abia după primele... 180 de minute ale noului sezon. Până atunci credem că meciul de sâmbătă este de 1 solist.

FC Brezoaele – ACS Burduca
În fine, un meci în care mizăm pe experiența lotului de la Brezoaele, ceea ce ne face să crdem că... ”cucuvelele negre” au șanse mici și vor pleca cu 2-3 ”verze” în traistă. Așa că pare a fi încă un meci de solist 1...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii