emilsandoiiulie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut, 1-0, meciul cu CFR Cluj! Vezi ce a declarat Emil Săndoi, după înfrângerea suferită pe terenul campioanei. Puteți urmări și declarația integrală, video. Succes, Chindia Târgoviște, pe mai departe! Prestațiile cu Sepsi și Viitorul ne dau speranțe! 

"A fost un meci cu două reprize diametral opuse, din punctul meu de vedere. În prima parte noi am gestionat mai bine jocul și am fost mai periculoși decât CFR. La pauză, CFR a schimbat, iar jucătorii care au intrat au reușit să impună un alt ritm de joc. Noi nu am avut decât o centrare din lateral în repriza secundă. Sunt puțin supărat, pentru că eu cred că faza golului a venit după un fault la Popadiuc la mijlocul terenului. Nu am înțeles totuși de ce doi jucători ai noștri au încercat să combine în careul de 16 metri al nostru, un fundaș și un atacant, lucru care nu avea voie să se întâmple niciodată. Într-un cuvânt, cred că banca a făcut diferența în acest meci".

Sursa: AFC Chindia Târgoviște

VIDEO, mai jos:
https://m.youtube.com/watch?v=wNi3GIlWtCM&feature=youtu.be

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii