4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

promotie2021vDambovitapenet, Liga 6 / Duminică, după meciurile din Onoare – așa cum ne-am obișnuit deja – deci de la ora 15.00, sunt programate și meciurile primei etape a turului pentru echipele din Liga 6 – eșalon cu destule noutăți în sezonul 2022-203! În primul rând, seria Est este o noutate în restructurare – ceea ce ni se pare normal, în afluența de echipe din acea zonă fotbalistică a județului.



Apoi, noul sistem de promovare adoptat de organizator – care merită pe bună dreptate încă o bilă albă – propune o dispută mult mai atractivă – în primul rând pentru apariția play-off-ului și nu în ultimul rând prntru creșterea numărului de echipe care pot accede către Onoare. Astfel, la finele sezonului regulat, primele două clasate din cele 3 serii se califică în play off, la finele căruia ocupantele locurilor 1-4 promovează direct în liga 5, iar cele clasate pe pozițiile 5 și 6 vor disputa un baraj de promovare/menținere cu două echipe din Onoare! Așa că nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea parte de meciuri echilibrate, dar mai ales de mult fair play – fără de care o competiție nu poate fi câștigată de cei mai buni. Astfel stând lucrurile să vedem care este programul complet al celor 3 serii – cu multe noutăți sau reveniri, dar și un numeros grup de echipe cu vechi state în forbalul dâmbovițean, de duminică 28 august, ora 15.00:

Seria NORD
Etapa 1, 28 august
Viitorul Aninoasa – Valahii Târgoviște
Sportul Runcu – Voința Buciumeni
AS Malu cu Flori – Viitorul Gorgota
Gloria Doicești – Gloria Mănești
Voința V.Voievozilor – Voința Bezdead
Cetatea Târgoviște – AS Dragomirești

Seria SUD
Etapa 1, 28 august
Viitorul Sălcioara – Sportul Lucieni
Viitorul Străoști – Flacăra Ghinești
Juventus Crovu – Voința Ionești
FC Lungulețu – AS Mătăsaru
Viitorul Șelaru – FC Găești
Olimpia Morteni – Avântul Produlești

Seria EST
Etapa 1, 28 augut
Publirex Ciocănești – Metalul Colonia Mija
Săgeata Cătunu – Victoria Comișani II
Unirea Ogrea – Universitatea Băleni
Gloria Iedera – Luceafărul Dărmănești II
Gloria Postârnacu – Viitorul Cojasca
Viitorul IL Caragiale stă

Sincer, ne vine greu, înainte de a cunoaște intențiile și ”prezența” combatantelor, să facem prea multe comentarii!  În Nord – revin Aninoasa, Runcu și Dragomirești – care cu siguranță vor lupta din răsputeri pentru o revenire cât mai rapidă în elită! În seria Sud – suntem siguri că FC Găești va forța încă din start o poziție cât mai favorabilă pentru o prezență în play-off, dacă nu cumva și la promovare. Ca de altfel și în Est, unde IL Caragiale și de ce nu, Gloria Postârnacu – o revenire în fotbalul dâmbovițean și care va încerca să înlocuiască cumva, ”dispariția” Gloriei Cornești! Așadar, nu ne rămâne decât să fim prezenți în număr cât mai mare, pe arenele din ”Liga mică”, unde vom avea parte, sperăm, de o sărbătoare a fotbalului! Baftă tuturor și fie să câștige cei mai buni!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii