branesti4Astăzi, vă prezentăm cea de-a șasea unitate de învățământ din concursul nostru ”Căutăm cea mai populară școală din județ”! Vorbim despre Școala Gimnazială Brănești, acolo unde elevii și cadrele didactice formează o adevărată familie! Vă prezentăm doar câteva motive pentru care o școală micuță, dar plină de oameni frumoși, ar putea deveni cea mai populară unitate de învățământ din județ!

Puțin peste 100 de copii și 15 cadre didactice! Aceasta este familia de la Școala Gimnazială Brănești, un loc în care elevii din localitatea dâmbovițeană se simt perfect! Am încercat să aflăm de la cadrele didactice de aici care este principalul atu al școlii. Răspunsul a venit, imediat: unitatea! ”Suntem o școală mică și formăm o adevărată familie. Toți profesorii sunt apropiați de elevii noștri. În plus, putem spune că niciodată nu am avut probleme, de vreun fel.” 

branesti1


Ceea ce ne-a atras atenția a fost faptul că elevii de aici sunt angrenați într-o mulțime de activități extrașcolare, care de care mai interesante!

branesti3

Natalitatea scăzută și migrația tinerilor către orașele mari din România sau chiar în străinătate au drept consecință diminuarea numărului de copii din Brănești. Chiar și așa, anul viitor va apărea o nouă clasă pregătitoare! Cu alte cuvinte, Școala Brănești are viitor!

Succes, copii! Și așteptăm vești cât mai frumoase dinspre Brănești!


branesti2