1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cnibazingaestiVeste bună pentru practicanții înotului din Găești și din zonele învecinate! Compania Națională de Investiții a realizat, zilele trecute, recepția lucrărilor la Bazinul Didactic din oraș. Construcția, care se adresează în principal uzului didactic, beneficiază de un bazin de înot cu o dimensiune de 25 m x 12,5 m și o adâncime variabilă între 1,20 m și 1,80 m.



De asemenea, proiectul a fost prevăzut cu vestiare și grupuri sanitare, precum și cu un cabinet de prim ajutor. Valoarea acestui obiectiv de investiții este de 7,3 milioane lei. Investiții similare se realizează, în prezent, la Pucioasa și Moreni, tot cu fonduri provenite de la Compania Națională de Investiții. Deși finalizat, Bazinul de la Găești nu va putea primi deocamdată oaspeți.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii