1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

centru3Ieri, le-am făcut o vizită sportivilor de la CS Târgoviște, pe care i-am întâlnit la... centrul de recuperare! Fostul sediul al clubului, ce devenise o ruină, a fost transformat într-un spațiu primitor, gata să îi găzduiască pe cei mai buni dinspre sportivii clubului târgovișean!

 

Pe lângă condițiile bune de cazare oferite sportivilor, trebuie să precizăm că, începând din acest an, cei care se luptă pentru medalii la concursurile naționale și internaționale primesc gratuit și masa de prânz.

Alexandru Badea – director CS Târgoviște
”Suntem bucuroși că am reușit să terminăm acest centru de recuperare. Ne-am chinuit aproape cinci luni, iar acum roadele se văd din plin. E un proiect la care am muncit cu toții, începând de la sportivi, antrenori și până la mine. Cu toții am depus eforturi considerabile. Copiii se bucură de tot confortul (...) De asemenea, am reușit să le oferim și o masă, care se dovedește de mare ajutor pentru fiecare sportiv. Fiecare sportiv al clubului poate merge la recuperare, bazin și la sala de fitness. Biciclete ergonomice și benzi de alergat am dus atât în foaierul Sălii Sporturilor, cât și la vestiarul atleților de la stadionul “Eugen Popescu”. Este o mare realizare pentru noi.”

Alexandru Stan – antrenor box 
”Noi avem un număr de 65-70 de sportivi, dintre care 35 sunt medaliați! Vorbim de un număr foarte mare de campioni și vicecampioni! Suntem mulțumiți de condițiile de aici și sperăm să ducem boxul pe culmi cât mai înalte! Sperăm să calificăm sportivi la Mondiale și Jocurile Olimpice! Cu astfel de condiții putem face un antrenament mai dur, mai tare. La 12 pot servi masa, ei sunt controlați... Suntem foarte mulțumiți!”

Desdemona Banu Ionescu – antrenor atletism 
”Sunt foarte mulțumită de acest cantonament. Copii răspund foarte bine la antrenamente datorită acestui fapt. Au masă, au odihnă și la al doilea antrenament sunt apți pentru a face performanță! Și lucrăm profesionist! Așa putem cere sportivului mai mult! Nu are niciun motiv să se vaite că nu este odihnit sau că nu a mâncat ce trebuie. Este perfect pentru noi! ”

Cornel Cornea – antrenor lupte 
”Este extrem de util acest centru de recuperare. CS Târgoviște a mai avut un centru de recuperare cu mai mulți ani în urmă, dar pe atunci de el beneficiau doar fotbaliștii. Sportivii de la alte secții erau ocoliți. Se găsesc condiții excelente aici, iar un mare merit îl are directorului clubului, Alexandru Badea. Cu astfel de condiții se poate face sport de performanță.”


centru2

Adrian Gore – box
”Mă simt foarte bine aici. Condițiile bune ne fac să fim și mai activi în ring. Sunt mulțumit și sper să am parte de rezultate și mai bune de aici înainte. Și vreau să mulțumesc tuturor pentru ceea ce reușesc să ne ofere!”

Fernando Panait – box
”O idee foarte bună. Ne odihnim foarte bine aici. Este un loc la care visam de mult timp. Un centru care ne ajută din toate punctele de vedere, iar masa pe care o primim este și ea de mare ajutor.”

Diana Ivăncescu – atletism
”Sunt niște condiții bune, chiar eficiente, având în vedere că avem și o masă. Ne putem odihni. Și în timp se simt astfel de lucruri, pentru că ne putem concentra mai bine pe ceea ce avem de făcut.”

Dan Vlăsceanu – lupte Dan Vlăsceanu – lupte
”E foarte bine aici. Un centru care ne obligă să fim și mai buni. Acum nu mai trebuie să fac naveta cu bicicleta de la Comișani. Odihnindu-ne aici este foarte important pentru noi. Condițiile mă mulțumesc în totalitate. De asemenea și masa primită este un lucru foarte bun.”

Cristian Stoean – atletism
”Condițiile sunt bune. Este curat, văruit… Ai unde să dormi ziua, poți face și două antrenamente pe zi. Ne ajută să facem performanță. Mulțumim tuturor celor ce ne-au ajutat și continuă să o facă. ”

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii