1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

paltineanu2După o competiție frumoasă, Paul Păltineanu, jucătorul de la Olimpicii Ulmi, s-a impus în marea finală, în fața lui Mihai Covrig. A fost o luptă extraordinară! Vă prezentăm, în cele ce urmează, povestea unui fotbalist care ne vorbește atât de frumos despre primii ani din carieră, pe care, spune el, nu îi va uita niciodată. Mai mult, Paul ne povestește de echipa lui, Olimpicii Ulmi, planurile de viitor și șansele Chindiei la promovare în Liga 1!

 

Paul Păltineanu are 34 de ani și a început fotbalul în curtea școlii, acolo ”unde băteam mingea de dimineața până seara”, așa cum ne-a declarat chiar el. Prima dată, Paul a jucat pentru CSȘ Nucet, acolo unde antrenor era Mircea Nicolae.

Apoi, au mai urmat ”10 ani la Utchim Găești, la echipele de juniori și seniori, acolo unde pot să spun că am trăit cele mai frumoase momente. Am mai jucat la Produlești, Unirea Cobia, Săgeata Găesti, Pucioasa și în prezent la Ulmi. Aici am ajuns prin prisma lui Radu Șeran, care mi-a propus să mă alături acestui proiect. În plus, cunoșteam și băieții de la echipă.”

paltineanu3

”Mulțumesc celor care cred în mine!”
Așa cum v-am informat, Paul Păltineanu a câștigat competiția noastră, ”Fotbalistul Anului, Liga a 4-a”: ”M-au impresionat, am rămas fără cuvinte să văd câți m-au susținut. Și pentru asta le mulțumesc celor care s-au implicat, au crezut în mine și m-au votat. Cât despre Mihai Covrig (n.red. – ajuns și el în marea finală), prietenul meu, vreau să îl felicit! Este un copil talentat și am mare încredere că va face pasul mai sus.”


Cele mai bune formații din ligă

”Pozițiile din clasament nu mint, primele trei îmi par cele mai puternice, Cornești, Gura Șușii și Răcari.”

paltineanu4


”Mai avem mult de muncit!”

Paul Păltineanu spune că Olimpicii mai au de lucru pentru a ajunge în vârful ligii. Dar, nici el și nici colegii de echipă nu vor da înapoi: ”Noi mai avem de muncit! Dar vom încerca să dăm mereu tot ce putem mai bun! Punctul forte al nostru este grupul! Pe lângă faptul că suntem coechipieri și la Ulmi și la minifotbal, suntem foarte buni prieteni în afara terenului. Sunt sigur ca vom avea un retur bun, am încredere mare în echipă și în antrenorul nostru, Ionuț Iugulescu.”


Planuri de viitor

”Pe plan sportiv , în viitor, mă gândesc să mă axez pe minifotbal, acolo unde avem o echipă frumoasă, TIV ALL STAR. Ea joacă în Superligă.”


Despre Chindia!

”Chindia are o echipă foarte bună! Formează un grup puternic, au un antrenor bun, care se va bate la promovare, cu siguranță! Dar va fi foarte greu! Sunt echipe puternice acum, în Liga 2.”


Gânduri despre Pucioasa și Flacăra

”La Pucioasa văd că se întâmplă lucruri foarte bune. Dacă se continuă în ritmul ăsta sunt sigur că se vor bate la promovare. Flacăra are susținere din partea galeriei și l-au adus și pe Iliescu înapoi. Eu cred că vor avea un retur bun.”


paltineanuulmi1

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii