1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrutadohaZilele acestea, Petruța Iugulescu, cel mai bun asistent din fotbalul dâmbovițean și printre cei mai cunoscuți din România, se află departe de țară, la Doha (Qatar)! Ea a participat la un seminar ce a avut în vedere pregătirea Campionatului Mondial, iar acum arbitrează la un turneu U17, masculin! Vezi declarații în exclusivitate ale Petruței Iugulescu!

 

Astăzi, de la ora locală 16:35, Petruța Iugulescu va fi asistentul 2, la jocul dintre Etoile Sahel și Real Madrid, la băieți, U17. Alături de Petruța, brigada mai este formată din Anastasia Pustovoytova (Rusia), Ekateryna Kurochkina (Rusia) – asistent 1 și Lucila Venegas (Mexic) – al patrulea oficial. Turneul din care face parte acest meci se numește Alkass Inernational Cup și ține până pe 15 februarie.

”Iubesc această activitate! Sunt foarte fericită că munca îmi este recunoscută și răsplătită! Această încredere pe care mi-o acordă FIFA mă obligă să mă pregătesc și mai mult”, ne-a declarat Petruța Iugulescu!

Felicitări! Succes și suntem alături de tine!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii