1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalAstăzi, intră în luptă primii opt fotbaliști de la Onoare, pentru titlul de Fotbalistul Anului! Așadar, vă puteți vota favoriții, cu mențiunea că cei mai nominalizați patru dintre ei vor accede în faza următoare a competiției! Atenție, însă, locul pe care termină este foarte important! Succes!

 

Grupa A
Florin Anton (Cetatea Târgovişte)
Alexandru Aioani (Libertatea Urziceanca)
Cosmin Bobe ”Mass” (Voinţa Săcuieni)
Dumitru Bucur (Dinamo Od.Turcului)
Costin Ilie (Sportul Mogoşani)
George Iordache (Săgeata Gura Ocniţei)
Alexandru Leteanu (Sportul Runcu)
Claudiu Petre (Dentaş Tărtăşeşti)

 

Programul sferturilor:
Loc 1A – Loc 4B – 16 februarie
Loc 2A – Loc 3 B – 17 februarie
Loc 3 A – Loc 2B – 18 februarie
Loc 4A – Loc 1B – 19 februarie

 

Atenție:
- se poate vota doar într-un interval de 72 de ore. (ex. – daca articolul apare postat la ora 06:12, se va putea putea vota până a treia zi la ora 06:12).
- după ce organizatorul postează mesajul STOP VOT, nici un alt vot nu mai este luat în calcul!
- pentru ca un vot să fie valid, el trebuie să conțină DOAR numele celui votat (ex: Mihai Ion). Orice comentariu care va conține mai mult decât numele unuia dintre cei doi nominalizați va fi anulat! Orice comentariu care nu va conține numele complet, așa cum l-am nominalizat noi, nu va fi luat în calcul! Nu se admit prescurtări, porecle sau alte modalități de ”numire”.
- niciun vot (comentariu) care apare în altă parte în afara articolului respectiv nu este luat în calcul!
- În eventualitatea în care doi sportivi sunt la egalitate de voturi, câștig de cauză îl va avea fotbalistul care a primit primul vot!

O PERSOANĂ POATE VOTA O SINGURĂ DATĂ, LA UN DUEL. Dacă apar mai multe voturi de la aceeaşi persoană se anulează toate. Inclusiv cel inițial!

 

Stop vot: 12 februarie 2019, ora 06:15

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii