1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sediuvechi3CUM ERA  ȘI CUM A AJUNS! Fostul sediu al CS Târgoviște se afla într-o stare avansată de degradare! Ba mai mult, încet, dar sigur, spațiul se transforma într-un loc al oamenilor străzii  și al gunoaielor! Îți prezentăm o GALERIE FOTO, pentru a vedea cum arăta acest spațiu anul trecut și cum este el astăzi! 

 

Unul dintre spațiile Clubului Sportiv Târgoviște a fost transformat în mai puțin de un an de zile! În vara lui 2018, aproape că nu se mai putea sta acolo. Astăzi, clădirea are spații primitoare pentru sportivii clubului.

alexandrubadeacstgv

Iată ce ne-a declarat pe marginea acestui subiect Alexandru Badea, directorul CS Târgoviște: ”Am lucrat la acest spațiu câteva luni, aproximativ jumătate de an. Și am reușit să schimbăm fața acelei clădiri. Am început de la tablă și până jos, la interioare, exterioare, termopane șamd. Am găsit oameni care ne-au dat cam tot ce am avut nevoie, de la paturi, mochete, calorifere, mese, dulapuri, saltele etc. Asta ca să nu mai vorbim de materialele de construcție. Așa am reușit să transformăm acest spațiu într-unul modern, care îi poate găzdui pe sportivii noștri.”


Cum arăta acest spațiu!
sediuvechi2sediuvechi1

Cum arată acum!
sediunou4sediunou2sediunou5sediunou1sediunou3

 

 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii