1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tanase56789Astăzi, una dintre imaginile care ne reamintesc de vremurile bune ale arbitrajului dâmboviţean. Puiu Tănase a fost, la propriu şi la figurat, un adevărat profesor! La cei 76 de ani pe care i-a împlinit chiar în ziua de Crăciun, Puiu Tănase este pentru noi un om care s-a implicat activ - mai ales în anii în care a fost preşedintele Colegiului Judeţean de Arbitri Dâmboviţa - la bunul mers al arbitrajului dâmboviţean.

 

Cel mai bun exemplu ar fi numărul mare de cavaleri ai fluierului dâmboviţean în loturile republicane, la vremea respectivă. Nu putem trece nici peste dorința acestuia de a forma un „grup unit” - indiferent de categoria de clasificare a arbitrilor...

În imaginea alăturată, Puiu Tănase - alături de Cristian Teodorescu - central şi Mircea Salomir, la meciul Steaua - Universitatea Craiova.

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii