1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sepsi3kSepsi Sf. Gheorghe este unul dintre cele mai de succes modele din sportul românesc! În timp ce mulți fac apel la fel și fel de ironii, cei de la Sf. Gheorghe își văd de treabă și pregătesc o adevărată ”revoluție” a sportului. Vă invităm să descoperiți ce înseamnă sportul în Sf. Gheorghe, un oraș cu o populație de aproximativ 50.000 de locuitori! 

 

Înainte de a vorbi despre clubul Sepsi Sf. Gheoerghe, să povestim puțin despre ce întâmplă în orașul din județul Covasna, în materie de sport! Asta pentru că cei de acolo (ne) dau o lecție despre cum trebuie să se facă performanță! Ei bine, la Sfântu Gheorghe există un proiect, ”Inițiere în sport”, acolo unde copiii, de la grădiniță începând, participă GRATUIT la cursuri de sport. Ședințele se defășoară la Arena Sepsi, pe diferite discipline, printre care amintim: baschet, handbal, tenis de masă, înot, hochei sau patinaj. Săptămânal, aproximativ 2000 de copii participă la aceste activități! Și, atenție, costurile sunt suportate, integral, de Primăria Sfântu Gheorghe!

sepsi6k

Clubul Sepsi, rețeta succesului
Clubul Sepsi Sf. Gheorghe este cunoscut în primul rând datorită baschetului feminin (liderul la zi în campionat) și al fotbalului (echipă aflată pe locul 4, în Liga 1). Dar, la clubul din Covasna există și secții de hochei și handbal.

Ce sporturi se (mai) practică la Sf. Gheorghe?
Dacă cineva are curiozitatea să vadă ce sporturi sunt practicate la Sf. Gheorghe de către copiii sau sportivii de performanță… sigur va avea o surpriză!

Iată lista:
- fotbal
- baschet
- hochei
- patinaj
- ciclism
- motociclism
- gimnastică
- futsal
- minifotbal
- atletism
- tenis de masă
- înot
- baseball

sepsiarena

Atmosferă de mare meci, în Sepsi Arena
La Sfântu Gheoerghe, în arena de 3000 de locuri, care a costat 19 milioane de euro, atmosfera este una de mare sărbătoare, la fiecare meci. Pentru exemplificare, lăsăm câteva cadre de la meciul de aseară, dintre Sepsi Sf Gheorghe și CSM Târgoviște, la baschet feminin.

sepsi2ksepsi4ksepsi5k

Sursa foto: facebook, Sepsi Sf Gheoghe, covasnaonline, sportivity.ro

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii