5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbalAstăzi, puteți vota favoriții din Grupa 8, la Fotbalistul Anului, Liga a 4-a! Avem trei jucători, câte unul de la Fieni, Caragiale și Colibași. Cel care întrunește cele mai multe nominalizări va merge mai departe. Succes, celor trei fotbaliști!

 

Grupa 8 – 10 ianuarie
D.Benescu (Fieni)
M.Dumitrescu (IL Caragiale)
V.Petre (Colibaşi)

Atenție:
- se poate vota doar într-un interval de 24 de ore. (ex. – daca articolul apare postat la ora 06:12, se va putea putea vota până a doua zi la ora 06:12).
- după ce organizatorul postează mesajul STOP VOT, nici un alt vot nu mai este luat în calcul!
- pentru ca un vot să fie valid, el trebuie să conțină DOAR numele celui votat (ex: Mihai Ion). Orice comentariu care va conține mai mult decât numele unuia dintre cei doi nominalizați va fi anulat! Orice comentariu care nu va conține numele complet, așa cum l-am nominalizat noi, nu va fi luat în calcul! Nu se admit prescurtări, porecle sau alte modalități de ”numire”.
- niciun vot (comentariu) care apare în altă parte în afara articolului respectiv nu este luat în calcul!
- În caz de egalitate se trece la un duel fulger de o oră!
O PERSOANĂ POATE VOTA O SINGURĂ DATĂ, LA UN DUEL. Dacă apar mai multe voturi de la aceeaşi persoană se anulează toate. Inclusiv cel inițial!!!

Mult succes, tuturor!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii