1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pozailincacarmendanFără a face vreo legătură cu viața sau lumea politică, trebuie spus că tatăl lui Carmen Dan - ministrul de Interne - a jucat peste 200 de meciuri la o echipă de fotbal dâmboviţeană! Şi nu oriunde, ci în Divizia B! Vezi informații mai puțin știute despre istoria fotbalului din Dâmbovița! 

 

Puţini ştiu că tatăl actualului ministru de Interne - Carmen Dan - a fost fotbalist de perfomanţă, jucând peste 200 de meciuri în Divizia B, în anii de glorie ai Flacărei Moreni! Fundaşul Valeriu Mihăescu a fost adus la Flacăra Moreni la începutul sezonului 1953-1954 de către antrenorul Rudi Wentzer, nimeni altul decât fostul mare internaţional (n.r. - 17 meciuri în naţionala României, 13 goluri), de la Armata Zenit Bucureşti. Mihăescu a jucat pentru Flacăra Moreni până la finele sezonului 1963-1964 (antrenor Virgil Blujdea), după care bifând un deceniu plin la „lupii galbeni”, a preluat, ca antrenor, pe Victoria Moreni, apoi retrăgându-se la Petrolul Videle...
Foto (Istoria fotbalului morenar - Gheorghe Ilinca): Valeriu Mihăescu (al doilea din rândul de sus) - Flacăra Moreni 1956.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii