1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ticagheorgheMemorialul „Tică Gheorghe” a ajuns la ediţia a 9-a! S-au scurs mai bine de nouă ani, de când „Chirurgul” ne-a părăsit, prematur, la doar 57 de ani! Prietenii nu l-au uitat şi, ca de fiecare dată, la început de an, îl omagiază cu o întâlnire amicală. Aşa cum şi-a dorit întotdeauna fostul fundaş târgoviştean!

 

Memorialul „Tică Gheorghe” a ajuns la ediţia a 9-a. La început, cei care s-au ocupat de organizare aveau invitaţi foste glorii ale echipelor dâmboviţene, foşti colegi ai lui „nea Tică”. Unii veniţi, special, din multe colţuri ale ţării. Ei bine, la ediţia a 9-a, care va avea loc mâine, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Târgovişte, fostele glorii ale fotbalului târgoviştean vor juca împotriva unei selecţionate a... consilierilor locali municipali! Nu avem nimic împotriva mişcării, a sportului în general, chiar a ieşirii în public a edililor, dar parcă acum nu era momentul! Sau nu credeţi, domnilor, că era mai potrivit, un cuplaj? În primul meci, fostele glorii ale fotbalului târgoviştean din anii 80-90 i-ar fi întâlnit pe foştii echipieri ai „Micului Ajax”. Ori de ce n-a fost invitată o echipă de Old -Boys de la Flacăra Moreni, Cimentul Fieni, Petrolul Târgovişte sau Progresul Pucioasa? În celălalt meci, consilierii locali ar fi putut întâlni o selecţionată a „suporterilor, plătitori de taxe”, care l-au susţinut din tribune pe Tică Gheorghe. Pentru că atâta vreme cât edilii se implică în teren, vor şi sponsoriza memorialul. Până la urmă un lucru bun!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii