5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

alex2Alexandru Bodîrlan a fost unul dintre cei mai puternici adversari în competiția noastră, ”Căutăm OMUL ANULUI”. Tânărul dâmbovițean are 17 ani și este campion național cu echipa de la care au plecat Andrei Ivan sau Alex Chipciu! Vezi câteva informații interesante despre un tânăr care promite!

 

Alexandru Bodîrlan a terminat competiția noastră, ”Căutăm OMUL ANULUI”, pe locul 3, după un duel incredibil, în semifinale, cu Ionuț Vintilă, care a și câștigat apoi concursul. Tânărul fotbalist din județul Dâmbovița a făcut primii pași în fotbal la CSM Moreni, acolo unde antrenor era Marian Neagu. Iată, de altfel, ce ne-a spus Alex, așa cum îl cunosc prietenii, atunci când l-am abordat: ”Am 17 ani, sunt născut pe 17 mai 2001. Am început fotbalul la vârsta de 11 ani, la CSM Moreni, unde l-am avut ca antrenor și mentor pe domnul profesor Marian Neagu! (…) Acolo, am reușit să ieșim campioni județeni la juniori C. Am reușit să mergem la faza zonală, unde am fost eliminați de FC Voluntari, cu scorul de 2-1! La vârsta de 14 ani, după un meci amical cu cei de la CS Sporting Pitești, am primit o ofertă din partea celor de la Pitesti. Îmi era oferită masa și cazarea! Am acceptat din prima, știind că de acolo au plecat jucători mari, precum Andrei Ivan sau Alex Chipciu! Cele mai mari performanțe ale mele ca jucător sunt cele două titluri de campion național la juniori A1(U19), care au fost câștigate în doi ani consecutivi!”

 

Alex vrea să devină ”câine roșu”!
Marele vis al lui Alexandru Bodîrlan este să îmbrace tricoul celor de la Dinamo, pe care să îi ajute să (re)ajungă în elita fotbalului din România! ”În 2019 sper la evoluții cât mai bune și să am cât mai multe reușite în tricoul celor de la Sporting Pitesti. După ce o să-mi termin junioratul, sper la un transfer cât mai bun pentru mine și, de ce nu, poate reușesc să-mi îndeplinesc visul, acela de a îmbrâca tricoul lui Dinamo!”

Succes, Alexandru Bodîrlan!

alex1






















 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii