1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

omulanuluiPunct final și în cea de-a doua semifinală a competiției noastre, ”Căutăm OMUL ANULUI”! Și ce duel am avut, cu, ATENȚIE, peste 750 de voturi! Într-un final, notorietatea lui Ionuț Vintilă și-a spus cuvântul, asta pentru că din cele peste 400 de voturi valabil exprimate în dreptul lui, mai bine de 200 aparțin unor oameni cunoscuți: fotbaliști de Liga 1, foste glorii ale fotbalului național, jucători emblematici ai Chindiei sau sportivi cu ”nume” din baschet ori atletism! Felicitări, Ionuț! Bravo, Alexandru, pentru replica oferită! Vezi rezultatul final și programul finalelor!

 

Ionuț Vintilă – Alexandru Bodârlan
53,03% - 46,97% 

A fost un duel spectaculos! Ambii concurenți merită felicitările noastre! Au reușit să strângă peste 750 de voturi. Într-un final, notorietatea și-a spus cuvântul în fața ținereții! Ionuț Vintilă merge în marea finală, acolo unde îl va întâlni pe Dan Dobrică! Să nu omitem a spune cam cine sunt cei care l-au votat pe Ionuț Vintilă! Am observat nume ”grele”, precum Claudiu Răducanu, Adi Matei sau o serie de jucători din prima echipă a celor de la Voluntari! Tot pe managerul ”lupilor” de la FC România l-au votat sportivi care nu mai au niciun fel de prezentare: Ancuța Stoenescu, Dragoș Pătru, Diana Ivăncescu și lista poate continua! La fel, multe voturi a primit din Anglia, acolo unde Ionuț Vintilă scrie istorie, cu echipa înființată de el, FC România!

Felicitări și succes, în marea finală!

 


Finala Mică – astăzi
Alexandru Bodârlan – Sebastian Mănică

Finala Mare, mâine, 29 decembrie
Ionuț Vintilă – Dan Dobrică

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii