1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

europaleague2Comitetul Executiv al UEFA a aprobat înfiinţarea unei noi competiţii de club, denumită Europa League 2, care va debuta în 2021. Sistemul de desfăşurare va fi similar cu cel al Ligii Campionilor şi al Europa League. Vor lua startul 32 de echipe, împărţite în 8 grupe a câte 4 echipe.

 

Câştigătoarele celor 8 grupe vor juca în optimile de finală, apoi în sferturile de finală şi finală. Înaintea optimilor de finală, se va juca un play-off, la care vor participa echipele, clasate pe locul 2 în grupele Europa League 2 şi cele clasate pe locul 3 în Europa League. Câştigătoarea Europa League 2 va juca în sezonul următor direct în Europa League. Meciurile din Europa League 2 se vor juca în zilele de miercuri. Modul în care va fi calculat coeficientul european va fi stabilit anul viitor.

Sursă foto: adifferentleague.co.uk


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii