1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

omulanuluiAstăzi, avem programat al 13-lea duel, la OMUL ANULUI! Se înfruntă doi oameni din sporturi diferite: Adrian Bogoi (fotbal) și Diana Calotă (volei). Timp de 24 de ore puteți vota care din cei doi credeți că merită mai mult să meargă mai departe în competiția noastră!

 

Adrian Bogoi vs Diana Calotă


Cum se votează!
În fiecare zi, pe site-ul nostru va fi postat un articol cu câte un duel. Pentru a preîntâmpina frauda, sistemul de votare este simplu: se va vota sub formă de comentariu, doar la articolul respectiv.

Atenție:
- se poate vota doar într-un interval de 24 de ore. (ex. – daca articolul apare postat la ora 06:12, se va putea putea vota până a doua zi la ora 06:12).
- după ce organizatorul postează mesajul STOP VOT, nici un alt vot nu mai este luat în calcul!
- pentru ca un vot să fie valid, el trebuie să conțină DOAR numele celui votat (ex: Mihai Ion). Orice comentariu care va conține mai mult decât numele unuia dintre cei doi nominalizați va fi anulat!
- niciun vot (comentariu) care apare în altă parte în afara articolului respectiv nu este luat în calcul!
- În caz de egalitate se trece la un duel fulger de o oră!

O PERSOANĂ POATE VOTA O SINGURĂ DATĂ, LA UN DUEL. Dacă apar mai multe voturi de la aceeaşi persoană se anulează toate. Inclusiv cel inițial!!!

Mult succes, tuturor!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii