5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmgalata1002Cinci motive pentru care meciul de volei, din CEV Cup, dintre CSM și Galatasaray va rămâne pentru dâmbovițeni drept unul dintre cele mai frumoase evenimente sportive ale ultimilor ani! Fetele noastre au pierdut, dar noi am câștigat!

 

După cum bine știți, CSM – Galatasaray s-a terminat 0-3. O victorie categorică pentru sportivele din Turcia. Și totuși, noi am câștigat! Ce? Te invităm să descoperi cinci motive pentru care meciul de ieri va rămâne o amintire frumoasă!

1. Atmosferă de mare sărbătoare
Chiar dacă am pierdut cu 3-0, în tribune a fost forfotă mare! Oamenii au sperat, au crezut, au aplaudat, ba chiar – pe alocuri – au făcut și valuri. Rareori poți vedea așa ceva la Târgoviște, în Sala Sporturilor.

2. Organizare ireproșabilă
Organizatorii acestui eveniment merită toate aprecierile noastre. De la suprafața de joc și până la siguranța spectatorilor, totul a arătat ca la un adevărat meci european!

3. Oaspeți de seamă
Printre cei care au fost prezenți în Sala Sporturilor l-am remarcat pe fostul internațional și căpitanul Generației de Aur, Gică Popescu. Atunci când și-a făcut apariția la meciul dintre CSM și Galatasaray, Gică Popescu a fost aplaudat la scenă deschisă de spectatorii prezenți.

4. Respectul turcilor de la Galatasaray
Antrenorul voleibalistelor din Turcia a subliniat, la conferința de presă, profesionalismul și tăria de caracter demonstrate de fetele noastre. Un fapt care nu poate decât să ne onoreze.

5. O sală aproape plină
Rareori se mai întâmplă ca Sala Sporturilor să fie luată cu asalt de atât de mulți oameni. Dâmbovițenii au înțeles că am avut parte de un eveniment unic și aproximativ 1700 de persoane au venit să le încurajeze pe fetele noastre.

Capul sus, CSM! Povestea merge mai departe!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii