1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pitaruionAstăzi, la OMUL ANULUI avem o nominalizare venită din lumea fotbalului juvenil! Ionel Pitaru - fosta glorie a CS-ului, din Târgoviște – este unul dintre cei mai respectați oameni care mai activează la AJF Dâmbovița. După ce a renunțat a mai fi observator, Ionel Pitaru a ales să își continue activitatea ca președinte al Comisiei de Copii și Juniori.

 

Ionel Pitaru este unul dintre cei mai cunoscuți și mai respectați oameni de la AJF Dâmbovița. Președintele Comisiei de Copii și Juniori încearcă să facă lumină în fotbalul juvenil deși, de unul singur, e mult mai greu. Spunem de unul singur deoarece, din punctul nostru de vedere, aproape că nu se vede sprijinul AJF! Și când afirmăm asta ne gândim la premiile și condițiile oferite copiilor care sunt înscriși în competițiile de juniori. În același timp însă, antrenorii de top, din fotbalul juvenil, au doar cuvinte de laudă la adresa lui Ionel Pitaru și spun că ar fi cu adevărat o mare pierdere dacă s-ar retrage din activitatea pe care o depune la AJF Dâmbovița.

Succes, Ionel Pitaru!

Sursă foto: dbonline.ro 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii