1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emiltudor211S-a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte depunerea dosarelor pentru noua organigramă a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa! Ei bine, actualul preşedinte, "ţine cu dinţii" de scaun şi refuză, în ciuda tuturor solicitărilor, să publice condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească potenţialii candidaţi pentru șefia AJF! Ba mai mult, pe site-ul instituției nu este publicat nici măcar... Statutul AJF! Și asta nu e tot! 

A fost stabilit termenul limită pentru depunerea dosarelor candidaţilor pentru noua organigramă a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa - preşedinte, vicepreşedinţi şi membrii Comitetului Executiv! Atenţie - un „amănunt” extrem de important: toate funcţiile trebuie votate de Adunarea Generală! De ce nu se grăbeşte Emil Tudor să publice condiţiile pentru depunerea dosarelor? Simplu: oamenii să stea în „ceaţă”, pentru că nici măcar Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal – un document de vreo 3 pagini… nu este publicat! AJF Dâmboviţa nu are un „statut” bine documentat, în conformitate cu cel al FRF! Mai mult, AJF Dâmboviţa se complace într-o situaţie de... „haos intenţionat”, pentru ca membrii afiliaţi să nu ştie pe cine să tragă la răspundere!

Şi pentru a confirma cele de mai sus, haideţi să vedem cele mai concrete exemple, conform site-ului oficial al AJF Dâmboviţa, pentru care FRF a investit bani şi PRECIZEAZĂ că toate datele publicate sunt cele oficiale!

Comitetul Executiv al AJF: Emil Tudor, Gheorghe Tzitzeclis, FlorinTuiu, Ioan Negoescu, Cosmin Toboşaru, Sandu Dragomir, Valentin Junghie, Cătălin Diaconescu, Nicolae Iacob! G.Tzitzeclis şi C.Toboşaru şi-au dat demisia! Cătălin Diaconescu nu mai reprezintă pe nimeni la Liga a 4-a, iar N.Iacob a fost înlocuit de... 4 ani!

comisia1

Comisia de Competiţii şi Disciplină - Vasile Stroe, Ghe.Ionescu, Ghe.Iordache, Tinel Aldea: subsemnatul şi-a dat demisia, iar Ghe.Stoica nici măcar nu figurează, oficial!

comisia2

Comisia de Apel: Ion Dănciulescu, Ion Pitaru, Costinel Neagu...

Comisia pentru Statutul Jucătorului de Fotbal: Septimiu Burtescu, Valentin Mihalache, Cristian Catană

comisia3

Vom (mai) reveni şi cu alte „amănunte” privind încălcarea...ROAF!

Click pe foto, pentru mărire!

Sursa foto 1 - tvpartener.ro 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii