1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001flacaraghpetrescu1Gheorghe Petrescu este unul dintre suporterii adevăraţi, de la Moreni! Este alături de Flacăra încă din copilărie! Merge la jocurile morenarilor şi după fiecare meci se întoarce cu o colecţie impresionantă de fotografii! Citiţi un interviu, în exclusivitate, cu un om care te face să iubeşti Flacăra Moreni! 

 


Inainte de toate, cum se vede Flacara, din tribune? Sunteti unul dintre cei mai impatimiti suporteri ai "lupilor galbeni"…
Flacara e vazuta de suporteri ca un membru al familiei! Indiferent ce ar face... e iubita! Fara Flacara, orasul nu are identitate. Echipa e inima orasului!

Ce asteptari au fanii Flacarei de la echipa, in acest sezon?
In acest sezon, fanii asteapta o clasare cat mai buna si isi doresc ca Flacara sa redevina acasa acea echipa de temut, la meciurile careia oaspetii sa aiba ca obiectiv "doar primirea a cat mai putine goluri"!

Sperati la o promovare, in Liga a 2-a?
Istoria ne obliga sa privim mereu mai sus si, desi stim ca bugetul nu ne permite sa evoluam in liga 2-a, noi niciodata nu spunem niciodata!

Ce ar trebui sa stie microbistii mai tineri, despre Flacara Moreni?
Multi dintre suporterii tineri nu stiu ca Flacara e una din cele mai vechi echipe, infiintata in anul 1922 .Vreau sa subliniez acest lucru pentru ca multi includ Flacara in randul echipelor departamentale, ce activau pana in 1989. Flacara Moreni are 34 de sezoane de liga 2-a, din care 24 consecutive.

Iubiti "cainii rosii", dar ...preferati "lupii galbeni"! Gresim?
Dragostea e impartita si stiti ca prima dragoste nu se uita niciodata...Am crescut la doua minute de stadionul Flacara. Va dati seama ca am in inima Flacara... Pentru mine Flacara e mezina familiei, iar Dinamo e fata cea mare, deci nu ai cum sa nu-ti iubesti ambii copii!

Pe final, de ce credeti ca Flacara este cea mai iubita echipa din judet?
Cine vine la Moreni intalneste suporteri de toate felurile! De la copii de doi ani, pana la oameni de varsta a treia! Toti vin sa sustina neconditionat Flacara! Dupa fiecare meci publicul ramane minute bune in tribune sa aplaude echipa, indiferent de rezultat. Si asta spune ceva despre cultura si atasamentul spectatorilor... Florin Soava, de la Filiasi, dupa 2-3, cu Flacara la Moreni, a spus: “atmosfera de liga 1, la Moreni, cu 2.000 de spectatori ce ne-au aplaudat la final"!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii