1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dolphin2“Cand am vazut componenta grupelor, impreuna cu Vali Marian, ne-am zis: sa ne multumim sa facem niste jocuri bune, sa nu ne facem de ras si vedem cum vom iesi la final” * “Pentru unii poate părea întâmplator ca toate cele trei formații ale clubului nostru au ajuns in finalele unui astfel de turneu” *”Cand am intrat in baza sportiva a Academiei, ne-am dat seama cat de mici si neinsemnati suntem - din punct de vedere al infrastructurii - la nivel de copii in judet, comparativ cu ei”

 

Asa dupa cum v-am informat, la finele saptamanii trecute, Kinder Targoviste a obtinut doua rezultate notabile, intr-una dintre cele mai puternice competitii pentru copii: Dolphin Cup. Vorbim despre locul 2, la categoria 2006 si locul 1, la categoria 2007.
Mai jos, redam declaratiile celor doi (super)antrenori:


Valentin Marian, antrenor Kinder 2006

“”In primul rand, nu trebuie sa uitam ca la acest turneu participarea este doar pe baza de invitatie, din partea Academiei Hagi! Si anul trecut am fost invitați la Cupa Danone, cu grupa 2004 si la Dolphin Cup, cu grupa 2007. Am lasat o impresie buna, drept dovada ca si anul acesta am fost invitați din nou cu grupele de varsta 2005, 2006 si 2007! Sa amintim faptul ca si grupa 2005 a avut un parcurs meritoriu, jucând finala mica, la categoria lor de varsta!

Revenind la turneul din weekend, copiii au evoluat la potențialul pe care il au si drept dovada stau rezultatele inregistrate. Pentru unii poate părea întâmplator ca toate cele trei formații ale clubului nostru au ajuns in finalele unui astfel de turneu, insa tin sa le amintesc ca in vara anului trecut am jucat chiar trei finale mari la Brașov Cup, cu grupele 2003/2005/2006!

Tin sa ii felicit pe aceasta cale atat pe copii cat si pe parintii acestora, sa le multumesc pentru tot efortul pe care l-au depus acest sezon si ca au inteles ca fara munca si sacrificii nu putem performa! “

#maimultdecatunclubomarefamilie

dolphin1


Cosmin Tobosaru, antrenor Kinder 2007

“In primul rand, cand am vazut componenta grupelor, impreuna cu Vali Marian ne-am zis: sa ne multumim sa facem niste jocuri bune, sa nu ne facem de ras si vedem cum vom iesi la final! Adversarii au fost dintre cei mai buni si, ca sa intaresc ceea ce spun, afirm urmatoarele: la categoria 2006: Zimbru Chisinau - echipa buna, domina tot ce e prin Moldova la nivelul asta; CSM Focsani - vicecampioana nationala la Ghe. Ola, in sezonul 2015-2016, Sparta Bucuresti - locul 4 din peste 100 de echipe din campionatul pe Bucuresti, Academia Hagi - Campioana Nationala la Ghe Ola, in 2015-2016 (a batut pe CSM Focsani in finala) + vicecampioana actuala la juniori E.

La 2007: Academia Hagi - campioana nationala in sezonul 2015-2016 la Ghe Ene, FC Bacau - clubul lui Cristi Ciocoiu, cea mai buna din Bacau, New Stars Bucuresti - campioana la Bucuresti din peste 100 echipe (echipa antrenata de stelistii Ghionea si Petre Marin), Zimbru Chisinau - finalista de anul trecut la aceasta categorie, Dani Coman - castgatoarea de anul trecut a turneului de la Hagi...

Asadar, doar echipe de top! Ne-am speriat initial, crezand ca vom avea mari probleme, cu toti adversarii.

In al doilea rand, cand am intrat in baza sportiva a Academiei, ne-am dat seama cat de mici si neinsemnati suntem - din punct de vedere al infrastructurii - la nivel de copii in judet, comparativ cu ei.

Toate aceste "bariere" au fost sparte si depasite de copiii nostri deci asta inseamna doua lucruri din prisma mea: aveam copii talentati si foarte bine instruiti, iar noi - antrenorii - am primit confirmarea ca metodele noastre de lucru sunt eficiente si speram sa avem un viitor foarte bun in cariera noastra."

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii