5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

siglagrsitaDambovitapenet, Superliga / In cursul zilei de vineri, zi în care Chindia a jucat la Craiova, au fost montate elementele pe fațada stadionului Eugen Popescu, care nu a mai găzduit un meci oficial din mai 2019. Alături de sigla clubului a fost montată cea a Primăriei, cu precizarea că logo-ul Chindiei este greșit! Concret, este vorba despre titulatura veche, din urmă cu câteva decenii, cu prescurtarea FC, în loc de AFC, cum se numește clubul astăzi, adică Asociația Fotbal Club!



De notat că sigla Primăriei Târgoviște nu se află doar pe frontispiciu, ci și la nivelul pardoselii, la dimensiuni mari, pe unde se face accesul echipelor și arbitrilor. Primăria Târgoviște a sustinut din fonduri proprii, aproape 20 de milioane de euro, reabilitarea stadionului, care pare o lucrare fără sfârșit. Lucrările au debutat în iulie 2019, deseori invocându-se sprijinul Divinității pentru finalizarea construcției și revenirea Chindiei acasă.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii