5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Decizii / În ședința Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița din 23 septembrie a fost aprobat regulametul și calendarul competițional al campionatelor județene pentru juniorii U10 (n.01.01.2012) și U9 (n. 01.01.2013). Vă prezentăm programul primelor runde pentru fiecare categorie de vârstă în parte. Mai mult, vezi care sunt și celelalte decizii adoptate. Juniori U10 – etapa 1, 4 octombrie*
Urban Titu – Kinder Târgoviște
Luceafărul Târgoviște II – Atletic Potlogi
Luceafărul Târgoviște I – Petrolul Hulubești
Chindia Târgoviște – Voința Vișina
Progresul Găești – FC Pucioasa

Juniori U9 – etapa 1, 11 octombrie*
Luceafărul Târgoviște I – CSM Fieni
Kinder Târgoviște II – Petrolul Hulubești
FC Pucioasa - Kinder Târgoviște I
Luceafărul Târgoviște II - Progresul Găești

Tot în ședința din 23 septembrie, au mai fost luate următoarele decizii:
1.Au fost aprobate hotărârile Comitetului de Urgență 3/13 august, 4/18 august, respectiv 5/23 august.
2.Au fost aprobate calendarul și data de disputare a meciurilor din etapa a II-a a Cupei României – faza județeană.
3.Au fost aprobate acordarea unor indemnizații de ședință și cuanftumul acestora membrilor Comisiei pentru Statutul Jucătorului, Comisiei de Disciplină și Etică, Comisiei de Apel și Comisiei pentru Licențiere Liga a 4-a.
4. A fost aprobată acordarea unei premieri la retraferea din activitate a domnului Ionescu Gheorghe – observator din cadrul AJF Dâmbovița.
5.S-au aprobat cererile echipelor ACS Voința Crevedia 2019 și AS Voința Dârza de a evolua în campionatul județean Ilfov, cererile fiind taxate conform deciziilor Comitetului Executiv.
6.A fost aprobată componența Comitetului de Urgență, valabilă de la emiterea prezentei, până la alegerea unui nou vicepreședinte, în formula:
Cirprian Prisăcaru – președinte AJF Dâmbovița
Ciprian Drăgănescu – reprezentant Liga a 4-a
Dorel Popa – președinte CJA Dâmbovița
7.A fost aprobat cuantumul indemnizațiilor de arbitraj pentru competițiile juniorilor, începând cu data de 1 octombrie 2021, după cum urmează:
U15, U13, U11 – 80 lei/arbitru, cu toate cheltuielile incluse
U10, U9 – 60 lei/arbitru, cu toate cheltuielile incluse
8.A fost aprobată înscrierea echipei reprezentative a județului Dâmbovița la Cupa Regiunilor, ediția 2021/2022.
9.Au fost aprobat condițiile de înscriere, calendarului și regulamentului competiției – Cupa Satelor, ediția 2021/2022, faza județeană.
10.A Fost aprobat un sprijin financiar de 2000 lei, Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, pentru achiziționarea de echipament pentru arbitrii.
11.A fost aprobată contestarea și încetarea mandatului de membru în Comitetul Executiv, ca reprezentant al cluburilor cu activitate exclusivă de copii și juniori a domnului Ionel Pitaru, ca urmare a faptului că dumnealui nu reprezintă în calitate de președinte nicio structură sportivă afiliată la AJF Dâmbovița, încălcând astfel prevederile art.39 din Statutul AJF Dâmbovița.
12.A fost aprobată convocarea Adunării Generale a cluburilor cu activitate exclusivă de copii și juniori, afiliate la AJF Dâmbovița, pentru data de marți 19 octombrie 2021, ora 17.00, la sediul AJF Dâmbovița. Dosarele de candidatură în vederea alegerii reprezentantului acestora în Comitetul Executiv, pot fi depuse la secretariatul AJF Dâmbovița, în perioada 27.09.2021 – 15.10.2021 și vor conține următoarele:
a) cerere
b)copie după CI
c)certificat fiscal emis de ANAF
d)certificat de cazier judiciar, emis de IPJ Dâmbovița
e)extras pe numele clubului pe care îl reprezintă, din Registrul național al asociațiilor și fundațiilor, eliberat de judecătorie, din care să reiasă că deține funcția de președinte al clubului.
13.A fost aprobată propunerea făcută de către Adunarea Generală de acordare a distincției ca membru de onoare al AJF Dâmbovița și acoradarea unei rente viagere domnului Ionel Pitaru, pentru merite deosebite în activitatea fotbalistică.
14.A fost aprobată decizia Comitetului Executiv din data de 23 septembrie 2021.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii